BusinessWorkshop-bg.com вече е SmeloNapred.com

Кратко съобщение за всички читатели. Като част от промените, които обявих е и смяната на домейна на сайта. BusinessWorkshop-bg.com вече е SmeloNapred.com.

Защо направих това?

Първо изобщо не препоръчвам домейни с тирета. Навремето не разбирах толкова много и затова допуснах подобна грешка. Ако вашият домейн има тире, това може да обърка хората, да ви отнеме повече време да кажете самия домейн и.т.н.

Също така не ми харесваше, че домейна е на английски, лично аз съм свидетел как това се отразява на много бизнеси и ще разгледам това и в отделна статия защо трябва да имаме собствен домейн и как да го изберем. С две думи, хората трудно го произнасят, звучи неестествено и някак винаги различно.

Освен всичко друго исках самото име на домейна да изразява нещо, попътен вятър, пълен напред и.т.н., вече ми е омръзнало от Бизнес Системс Инфо Интернешънъл Бест Консулт Ала Бала и подобни.

Името на домейна изразява желанието ми да бъда по-деен, по-фокусиран и стремителен, но не и безразсъден. Предпочитам да използвам смелостта като тактика, отколкото като импулс. Тоест всичко да се случва планирано и своевременно,  а не прибързано и без много много да му мислим.

Предстои и смяна на дизайна и логото на сайта, интеграция за мейл абонати, фейсбук и туитър интеграция и много други неща.

Мейл Абонати

През годините съм събрал 630 абоната, бяха над 1000, но махнах част то тях от листа, тъй като не са си потвърдили абонамента, а не искам да се натрапвам на никой. Със сигурност част от тези потвърдилите абонати не си спомнят, че изобщо са се абонирали, а и сега със смяната на домейна може да се объркат още повече. Предварително се извинявам за дискомфорта и който не иска да получава повече статии съм сложил линк долу в мейла, който се получава с нови статии от всеки абонат. За останалите, които ще продължат да четат искам да кажа, че предстоят много изненади и практически полезни неща.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Това също може да ви заинтересува:

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *