Най-добрите индустрии за започване на бизнес в кризата

Тъй като и мен ме засегна кризата. реших да потърся нещо по въпроса и да видя какво мислят видните умове за това, кой е най-подходящия бизнес с който можем да се заловим за момента. Една от най-интересните публикации в случая се оказа на Inc.com. Ето и класацията им:

1. Бонбони – експертите твърдят, че тази индустрия е една от най-резистентните на криза и, че докато други индустрии бележат упадък или липса на растеж при шоколада и бонбоните дори се отбелязва покачване. Като пример се дава Snickers който в пуснат на пазара в най-черните години на Голямата депресия. Като се замисля има някаква логика в това, май в България нашия еквивалент се явяват вафлите.

2. Апликации за iPhone – след отварянето на App Store от Apple миналото лято продажбите на приложения за iPhone са достигнали 30 милиона долара през първия, месец. Стив Джобс предрича още по-голям успех на пазара на приложения. Това е страхотна възможност и за талантливите български програмисти, както всички знаем за бизнеса в Интернет граници и разстояния няма.

Продължете с четенето

Това също може да ви заинтересува: