RSS Feed for This PostТекуща статия

Проект: Успех – Провал. В търсене на повратната точка на успеха!

Представям ви най-новия си проект – “Успех-Провал”. Проектът е опит да се съберат на едно място истории за успешен малък, среден или надомен бизнес, успешна фрийланс кариера и  фалирали бизнеси.

Имате или сте имали бизнес? Работите на свободна практика и/или от уюта на вашия дом? Споделете вашия опит и помогнете да открием рецептата на успеха или причините за провала!

Цел:
Тази серия интервюта има за цел да помогне в  търсенето на рецептата на успеха и в изследване на онзи повратен момент, когато от една идея се стига до печеливш бизнес, успешна фрийланс кариера или фалит. Като допълнителна цел на изследването се явява и надомната работа – има ли изобщо печеливша надомна работа в България, коя е тя и как да я намерим. Благодаря Ви, че се съгласихте да участвате в изследването. Интервютата ще се публикуват на страниците на блога, след ваше одобрение на крайния вариант, като във всяко интервю ще бъде включено представяне на бизнеса ви / услугите които предлагате и линк към вашия уеб сайт. Вашите интервюта ще достигнат до и ще помогнат на над 7500 човека месечно.

Покана за участие:
В интервютата каня да участват следните 3 категории:

1. Собственици на успешен малък или среден бизнес.
2. Фрийлансъри или собственици на успешен надомен бизнес/работещи успешно надомна работа.
3. Собственици на фалирал/провален/закрит бизнес.

Как да се включа?

Напишете ми 2-3 реда относно вашата работа/бизнес за да мога да потвърдя участието ви. След потвърждение от моя страна, посещавате отново тази страница, като в края и има 3 линка към файлове с въпроси за съответната категория. Избирате към коя категория принадлежите, теглите файла, отговаряте на въпросите и ми го пращате обратно. Допълвате и информация, която искате да включа за вас във представянето в началото на статията, като ще се радвам да ми пратите лого или снимка, а може и снимка на ваш продукт или някаква ваша работа, ако сте графичен дизайнер примерно.

Защо да се включа?

1. Споделяте с останалите вашия опит и получавате удовлетворение от това, като помагате и на други хора с подобни на вашите интереси и мечти.

2. Печелите малко реклама за вас и вашия бизнес, чрез представянето на страниците на блога.

3. Може да стигнем,до полезни за всички нас изводи, а понякога отговарянето на въпроси и изписването на отговорите черно на бяло ни помага да разберем повече за себе си, да осмислим нещата, както и често е страхотен начин за генериране на идеи.

4. Доколкото ми позволяват знанията и възможностите, след всяко интервю ще се опитам да споделя и свои коментари. Това важи основно за малкия и средния бизнес.

Има ли заплащане?

В началото мислех да предлагам някакво символично заплащане,  но голяма част от хората, с които говорих се отказват от него, не мисля, че споделеното знание има финансово измерение, което да мога да си позволя за заплатя. За момента за вашите истории не е предвидено заплащане.

Как да помогна?

Ако идеята ти е харесала можеш да споделиш тази статия в своя блог, фейсбук профил или каквато и да е онлайн платформа.

ИЗТЕГЛИ ВЪПРОСИТЕ:

1. Въпроси за успешен малък и среден бизнес – SuccessfulBusiness

2. Въпроси за фрийлансъри и надомен бизнес – HomeFreelanceBusiness

3. Въпроси за фалирал бизнес – BankruptBusiness

Проект: Успех – Провал. В търсене на повратната точка на успеха!
1 Глас, 5.00 средна оценка (95% Оценка) Моля дайте своята оценка за статията

Присъедини се към няколко стотин предприемача, които вече получават новите статии директно на мейла си

* задължително поле

Вижте и тези интересни статии!

Ако статията ти е харесала, подкрепи ме в Google!

Trackback URL

RSS Feed for This Post3 Comment(s)

 1. Теодора | Feb 10, 2012 | Reply

  Много добра идея. Дано повече хора да се включат. Ще бъде доста интересно от гледна точка на психологията на успеха и както казваш разкриване на повратния момент, водещ до победа или загуба.

 2. Таня Генова | Feb 13, 2012 | Reply

  Здравейте, С желание да се включа в интервютата споделям, че съм бизнес партньор към млада и бързоразвиваща се мулти левъл компания и развивавм бизнеса фрийланс. Услугата се изразява в разпространяване на информация и предоставяне възможност на всеки да бъде комисионер на пазара на потребление. Следва и обучение в това.

 3. business workshop | Feb 13, 2012 | Reply

  Здравей Таня, щом като чувстваш, че бизнеса ти е успешен заповядай да се включиш, като си запазвам правото да коментирам след това :). Хора, давайте малко повече детайли за бизнеса си, добре че Таня беше писала с линк към личния си профил в компанията, за която работи, че се ориентирах, че става въпрос за карти за намаления. :)

5 Trackback(s)

 1. From Надомна работа - feelance | БИЗНЕС ИДЕИ | Feb 16, 2012
 2. From Интернет Бизнес - един интернет предприемач споделя | Apr 2, 2012
 3. From Един истински български интернет предприемач – Интервю с Панайот Белчев от hostbulgaria.com | Информ@ЛИЧНО | Apr 19, 2012
 4. From Интервю от Успех-Провал с Габриела Митева | Apr 23, 2012
 5. From Интервю с Интернет Предприемач: Банко Стоянов | May 2, 2012

RSS Feed for This PostPost a Comment