Клиенти за малкия бизнес само за 99лв

Преди да представя пълния набор от услуги на сайта, искам да концентрирам усилия в една простичка, но много мощна и ефективна услуга за малкия бизнес. Резултатът, е че за 99лв вашите услуги или продукти ще бъдат по-откриваеми в Интернет. Идеята е да се даде отлична стойност за малка инвестиция за да повярва бизнеса, че парите са в Интернет.

Местен Бизнес Онлайн Мини

Услугата е подходяща за бизнеси с физическа локация, които сега стартират и не са имали никакво присъствие в Интернет. За да използвате услугата е нужно да имате име, адрес и телефон. Специално за тази услуга не е задължително да имате сайт, но като цяло е недопустимо да нямате.

Какво е включено?

  • Изготвяне на страница в Google My Business
  • Въвеждането на вашите данни в 25 специално подбрани местни каталози
  • Отстъпка от 25% при поръчка на сайт

Това нищо не ми говори, дай по-подробно!

  • Google My Business

Това е услуга, чрез която вашият местен бизнес ще излиза при търсения. Така хората ще видят вашия адрес и телефонен номер, снимки и оценки от други клиенти. Вижте примера по-долу какво излиза при търсене в Гугъл на “оптики Пловдив”.

Не даваме гаранция, че ще попаднете в първите резултати при търсене веднага или когато и да било, но със сигурност ще се появите на самата карта в дясно. Какъвто и да е резултата това е едно добро начало. Имайте предвид, че появяването ви в локалните търсения е процес и отнема време. Задължително е да сте на посочения адрес защото от Гугъл изпращат картичка с код за потвърждение.

  • Специално подбрани местни каталози

Ние ще потърсим 25 каталога в които да въведем вашите данни. Така те ще бъдат достъпни при търсене в тези каталози или ще излизат в резултатите от Гугъл и клиентите ще достигнат по-лесно до вас.

Резултати

Ние ще ви предоставим пълен отчет къде са въведени вашите данни. В резултат на нашата малка услуга може да очаквате първите запитвания за вашите продукти или услуги.

Ние ще изпълним услугата в рамките на седмица след потвърждаване на вашето плащане и ще ви пратим отчет в рамките на месец след приключване на услугата. Въпреки, че някои резултати са видими веднага, други отнемат време и заради това има забавяне.

Моля при интерес към тази услуга да ни пишете на office ( at ) businessworkshop-bg.com.