RSS Feed for This PostТекуща статия

Бизнес идеи: Домейни и сайтове

От днес започвам нова рубрика Бизнес Идеи : Домейни и Сайтове. Определено имам голям интерес към Интернет бизнес проектите като цяло и се занимавам конкретно в определени бизнес ниши, както и осъществявам някои от бизнес идеите, които ми хрумнат, но нека бъдем реалисти – човек не е някакъв робот, колкото и голямо желание да има да направи всичко. Освен това има и правило според, което трябва да се ограничи броя на начинанията защото в противен случай нито едно от тях няма да е успешно. Проблема е, че продължават да ми идват някакви идеи за домейни или бизнеси. Отговора е да ги публикувам тук. така някой може да се възползва от тях. Ползвайте моите бизнес идеи на ваша отговорност!

Ето и първата бизнес идея за домейн и сайт:

Каталог за счетоводители. Домейнът schetovoditelite.com е свободен към днешна дата. Търсенето на счетоводни услуги се премества основно в Интернет, като много счетоводители работят самостоятелно на свободна практика. Идеята за каталога е по-скоро да представя професионално конкретен счетоводител отколкото фирми. Може да се направят опции за добавяне на автобиография и различни професионални данни, както и форма за директен контакт. Монетизация чрез продажба на ВИП профили и рекламни блокове.

Бизнес идея номер две:

Домейнът honeymoon.bg е свободен и става за чудесен бранд на сайт или туристическа агенция, която предлага пакети за меден месец за младоженци. Вярно е че търсенето в Интернет на ключова дума “меден месец” е доста малко, но предполагам доста млади двойки търсят по някакъв начин своето пътешествие там. В случая става въпрос за домейн подходящ за бранд.

Бизнес идея номер три:

Хрумна ми име на хубав свободен домейн за готварски сайт MnogoVkusno.com напоследък нишата търпи развитие и тепърва ще достигне своя пик заради новите телевизионни шоута популяризиращи готвенето. Трудна и претъпкана ниша, но пък добър домейн за брандиране.

Ако не искате да пропуснете новата порция бизнес идеи ви препоръчвам да се абонирате за е-мейл известяване за нови статии. Така ще можете да се възползвате от някоя от новите ми бизнес идеи преди всички други.

Бизнес идеи: Домейни и сайтове
0 Гласа, 0.00 Средна оценка (0% Оценка) Моля дайте своята оценка за статията

Присъедини се към няколко стотин предприемача, които вече получават новите статии директно на мейла си

* задължително поле

Вижте и тези интересни статии!

Ако статията ти е харесала, подкрепи ме в Google!

Trackback URL

RSS Feed for This PostPost a Comment